Editie 30 & 31 maart 2019


Loes & Krikke werken op maat van de klant zonder de eigenheid te verliezen. Ze bereiden alles in de eigen keuken, werken met dagverse producten en selecteren zelf de ingrediënten bij partners die hun ecologische visie delen.

 

In 1992 startten twee jonge dynamische koks een eigen catering bedrijf. Loes & Krikke timmerden langzaam maar zeker aan een eigenzinnige, eerlijke en ecologische keuken. Wars van tendensen gingen ze hun eigen weg.

Vandaag zijn ze koplopers in de slow food catering en traiteurservice. Ze bereiden alles in de eigen keuken, werken met dagverse producten en selecteren zelf de ingrediënten bij de leveranciers waarmee ze een heus partnerschap aangaan.

In 2012 zetten ze een volgende stap in hun professionele loopbaan: ze verhuizen hun keuken met uitstalraam in de hippe Zurenborgwijk naar een levendige keuken annex gezellige feestzaal in een voormalige drukkerij in het hart van multicultureel Antwerpen: Colonia. Daar kan je telkens genieten van het seizoensrestaurant en andere evenementen.